03.01.2015
Συνεχίζει τη λειτουργία το 2015 ο Αστέρας Βουλιαγμένης

Κανονικά συνεχίζει τη λειτουργία του από την 1η Ιανουαρίου 2015 το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Astir Palace Resort, με τα ξενοδοχεία «Arion, A Luxury collection Resort & Spa» δυναμικότητας 125 δωματίων και «The Westin  Athens», με 162 δωμάτια και 58 bungalows.

Οι εργασίες με βάση το σχέδιο ανάπλασης της Jermyn Street Real Estate Fund IV LP έχουν τεθεί σε αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, για να ακολουθήσει το προεδρικό διάταγμα έγκρισης του Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίου Ακινήτου (ΕΣΧΑΔΑ) της έκτασης. Με την επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης, η νέα ιδιοκτήτρια εταιρία στοχεύει στην αναβάθμιση των ξενοδοχείων «Αρίων» και «Ναυσικά» («The Westin  Athens») σε υπερπολυτελή τουριστικά θέρετρα επτά αστέρων.

Το έργο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης την ανάπτυξη 13 έως 15 κατοικιών στην περιοχή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο «Αφροδίτη», καθώς και την αναβάθμιση της μαρίνας, θα υλοποιηθεί με σεβασμό στην ιστορία του χώρου και του περιβάλλοντος.

Για την περίοδο του χειμώνα στο συγκρότημα λειτουργούν και τα δύο ξενοδοχεία, με το «Arion» να διαμορφώνει ειδικά πακέτα διαμονής, ενώ λειτουργούν και οι συνεδριακές αίθουσες των «Arion Resort & Spa» και «The Westin Athens». Πιο συγκεκριμένα, στο «Arion Resort & Spa» προσφέρονται πακέτα όπως το «Stay and dine» (με διαμονή και γεύμα στο ιταλικό εστιατόριο) ή το «stay and rejuvenate» (με διαμονή και επιλογή θεραπείας στο Arion spa).

Ανοιχτό παραμένει επίσης το εστιατόριο «Matsuhisa Athens», καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με το Astir Palace και συνεχίζει για τα επόμενα χρόνια. Το εστιατόριο είναι ανοιχτό κάθε μέρα, όπως επίσης Σάββατο και Κυριακή από το μεσημέρι, ενώ θα προσφέρει και μενού Πρωτοχρονιάς.

Πουτέτση Χριστίνα

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Σχετικές εικόνες

  • Συνεχίζει τη λειτουργία το 2015 ο Αστέρας Βουλιαγμένης
comments powered by Disqus
Ταυτότητα

To portal www.spatialplandev.gr δημιουργήθηκε στα μέσα του 2014 από την εταιρεία Spatial Planning & Development Ε.Π.Ε.

Επιστημονικός Υπεύθυνος της προσπάθειας αυτής έχει οριστεί ο κ. Κωνσταντίνος Τσάντζαλος, Δικηγόρος Αθηνών, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στο γνωστικό αντικείμενο Χωροταξίας – Πολεοδομίας – Περιφερειακής Ανάπτυξης του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υπ. Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Facebook