08.07.2014
Διαγωνισμό εκμίσθωσης της Ακτής Βουλιαγμένης προκήρυξε η ΕΤΑΔ

Διεθνή ανοιχτό πλειοδοτικό Διαγωνισμό, για την εκμίσθωση του ακινήτου Ακτή Βουλιαγμένης, προκήρυξε η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), στο πλαίσιο της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας της.

Όπως σημειώνει η ΕΤΑΔ, βασική επιδίωξη αποτελεί η λειτουργία του ακινήτου ως οργανωμένη ακτή με εκσυγχρονισμό, εμπλουτισμό και συντήρηση των υποδομών του, που θα είναι αρμονικά ενταγμένες στο περιβάλλον, προκειμένου να παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν Φυσικά ή/και Νομικά Πρόσωπα (συμπεριλαμβάνονται και εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων) της ημεδαπής ή αλλοδαπής και Ενώσεις ή/και Κοινοπραξίες αυτών. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αγορά του τεύχους προκήρυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν την προκήρυξη, από τα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε, έναντι ποσού 1.000€ το οποίο θα κατατίθεται με τραπεζική επιταγή στο ταμείο της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 29/7 στα γραφεία της ΕΤΑΔ.

http://www.capital.gr/news.asp?id=2009910

Σχετικές εικόνες

  • Διαγωνισμό εκμίσθωσης της Ακτής Βουλιαγμένης προκήρυξε η ΕΤΑΔ
comments powered by Disqus
Ταυτότητα

To portal www.spatialplandev.gr δημιουργήθηκε στα μέσα του 2014 από την εταιρεία Spatial Planning & Development Ε.Π.Ε.

Επιστημονικός Υπεύθυνος της προσπάθειας αυτής έχει οριστεί ο κ. Κωνσταντίνος Τσάντζαλος, Δικηγόρος Αθηνών, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στο γνωστικό αντικείμενο Χωροταξίας – Πολεοδομίας – Περιφερειακής Ανάπτυξης του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υπ. Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Facebook