26.05.2015
Επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Δικαίωμα στην Πόλη»

Η Επιστημονική Εταιρεία Δικαίου Πολεοδομίας και Χωροταξίας (ΕΕΔιΠοΧ) διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 στην Αίθουσα Τελετών του Δήμου Αθηναίων (πλατεία Κοτζιά), από ώρα 6.00 μμ. έως 8.30 μμ., με θέμα το”Δικαίωμα στην πόλη”.

Ομιλητές θα είναι ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ο κ. Jean-Bernard Auby, καθηγητής Διοικητικού Δικαίου της Σχολής Πολιτικών Επιστημών στο Παρίσι, η κα Ελένη Μαΐστρου, καθηγήτρια και κοσμήτωρ της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και ο κ. Ιωάννης Μιχαήλ, αρχιτέκτων - πολεοδόμος, αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Πρόεδρος της ΕΕΔιΠοΧ κ. Κ. Μενουδάκος, επίτιμος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Κωνσταντίνος Τσάντζαλος

Κατηγορίες: Ημερίδες, Συνέδρια

Σχετικές εικόνες

  • Επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Δικαίωμα στην Πόλη»
comments powered by Disqus
Ταυτότητα

To portal www.spatialplandev.gr δημιουργήθηκε στα μέσα του 2014 από την εταιρεία Spatial Planning & Development Ε.Π.Ε.

Επιστημονικός Υπεύθυνος της προσπάθειας αυτής έχει οριστεί ο κ. Κωνσταντίνος Τσάντζαλος, Δικηγόρος Αθηνών, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στο γνωστικό αντικείμενο Χωροταξίας – Πολεοδομίας – Περιφερειακής Ανάπτυξης του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υπ. Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Facebook